Tuntivaraukset ja tiedustelut puhelimitse nrosta 044-583 3670/Essi-Lotta Rautiainen 

Ratsastustunnit alkavat pyöriä normaalisti maanantaina 12.08.2024!

(VAKIOTUNTIVARAUS LOMAKKEELLA ilmoittaudu ratsastustunnille, irtotuntien varaus puhelimitse ) 

Tarjoamme opetusta koulu-, este- ja maastoratsastuksessa kaiken tasoisille ratsastajille, lisäksi aikuisille omat ratsastusryhmät. Normiryhmätuntien lisäksi meillä on mahdollisuus pienryhmä-, ns. tehotunteihin sekä yksityistunteihin. Järjestämme myös vammaisratsastusta. Tavoitteita ja mahdollisuuksia löytyy kaikille, niille jotka haluavat harrastaa omaksi ilokseen ja niille, joilla on tavoitteet korkeammalla harrastuksessaan . 

Opetustuntimme pyörivät lukuvuoden aikana elokuun puolivälistä toukokuun loppuun. Vakiotuntiemme lisäksi muina aikoina tarjoamme esim. yritys- ja koululaisryhmille palvelujamme sopimuksen mukaan. 

RATSASTUSTUNNIT (elo-toukokuu)
• Arkisin klo 17-21
• Muina aikoina sopimuksen mukaan

KESÄLLÄ LEIRIEN AIKAAN TUNTEJA RAJOITETUSTI

kesällä vakiotunnit ma-to klo 17-18 ja pe klo 13-14

KESÄN TUNNIT VARATTAVISSA!!!

PONITALUTUS TILAUKSESTA

TUNTIEN TASOMÄÄRITTELY

Ko. tähden tunneilla olevan ratsastajan tulisi selviytyä määritelmiä vastaavista tehtävistä. Pyrimme muodostamaan aina mahdollisimman samantasoiset ratsastusryhmät, näin tunti on sekä oppilaille että opettajalle mielekkäämpi ja antoisampi. Tietenkin tähdet ovat suuntaa antavia, jos olet epävarma mikä ryhmä sopisi sinulle, ota rohkeasti yhteyttä opettajiimme. 

* = alkeiskurssi
** = perusmerkki/C-merkki, esteet ristikkoluokka tai 50-60 cm. Hallitset hevosesi jo melko hyvin kaikissa askellajeissa
*** = C-/B-merkki, esteet 50-60/70 cm ratana
**** = he B/A, esteet 70 cm -> 
***** = tehotunti, väh. 80 cm taso

Tuntilukkari 14.08.2023 alkaen

KloMaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstaiPerjantaiLauantai
16-17      
17-18 KoulutehoJunnu**JunnuALKEISEsteteho*****Junnu ** 9-13 yksityis-/paritunteja
18-19Seka ***SennuJunnu ***Junnu ***Esteteho*****

13-14 Junnuteho

19-20Seka ****Seka ****Junnu****Seka****Esteteho **** 
20-21 Kouluteho SennutehoEsteteho****  

MUISTA varata aikaa ennen ratsastustuntiasi hevosen satuloinnille ja ratsastustunnin jälkeen hevosen pois hoitamiselle (väh.15min)

Opetushevosia on noin 15, mukaan mahtuu eri kokoisia ja ikäisiä koulutettuja ja turvallisia hevosia sekä poneja. Ratsumme ovat pärjänneet aluetason kilpailuissa 80-110 cm tasolla. Ratsujemme taso vaihtelee helppo C:stä Vaativaan B:hen. Tunneilla opettaja jakaa hevoset ja tuntilista löytyy tallin ilmoitustaululta. Meillä ei ole vakiohevosia, vaan pyrimme vaihtelemaan ratsuja mahdollisimman paljon, myös tehotunneilla.

ALKEISTUNNIT SISÄLTÄÄ MYÖS HEVOSTEN HOITOA OHJATUSTI!

ALKEISTUNTI alkaa klo 16.30 hevosten hoidolla ja ratsastus 17.00-17.45 ja sitten hevosten hoitoa tunnin päätteeksi.

TUNTISÄÄNNÖT

Vakiotunnin saanti edellyttää SvR:n jäsenyyttä ja ratsastuslippujen käyttöä maksuvälineenä. Henkilökohtaiset ratsastusliput (315€) ja hevoskohtaiset (200€) ovat voimassa 12 viikkoa. Perheliput (295€) ovat voimassa 6 viikkoa.

Vanhentuneet ratsastusliput ovat käyttökelvottomia. Jatkoaikaa lipuille voidaan myöntää painavista syistä (vakava, pitkäkestoinen sairastuminen).

Ratsastustunnit maksetaan aina ennen tunnin alkua käteisellä (35€) tai voimassa olevalla lipulla. Voit myös maksaa Smartum-liikunta- ja kulttuuriseteleillä (4 € ja 5 €) Epassi käy myös!

Sarjalippu 315€/295€ maksetaan joko käteisellä tai pankkitilille Nordea 203518-110325, IBAN FI47 2035 1800 1103 25.

Kuittia tai rahaa vastaan saa sarjalipun. Laita AINA kuva suoritetun maksun kuitista nroon 044-5833670! 

KÄYTÄ AINA VIITENUMEROA MAKSAESSASI TILILLE! (vakiotuntilaiset saavat oman viitteen, muut viestiin nimi ja ratsastunti ja sen pvm)

Ratsastustunteja ei anneta velaksi. Laskutuslisä 5€.

Tuntihevosilla tehoryhmiin pääsy edellyttää vakiotunnilla käyntiä tehotunnin lisäksi ja sitoutumista harrastukseen.

TUNTIPERUUTUKSET

Mahdolliset tuntiperuutukset toivotaan tehtävän mahdollisimman ajoissa, jotta voimme ottaa tilalle esimerkiksi tuntien korvaajia. Aikaisesta peruuttamisesta hyödyt itsekin, jos joskus tarvitset itsellesi korvaavaa ratsastustuntia peruutetun tunnin tilallesi.

Arkipäivien tunnit on peruttava viimeistään edellisenä päivänä klo 20 mennessä ja lauantain tunnit viimeistään perjantaina klo 18 mennessä. Peruttuasi tunnin tämän mukaisesti, voit saada tilalle korvaavan tunnin itsellesi.

Jos peruutus tulee myöhässä tai sitä ei tehdä ollenkaan, peritään maksu normaalisti ja korvaavaa tuntia ei saa tilalle. Peruuttamattomat tunnit laskutetaan aina, laskutuslisä 5€.

Jos peruutuksia tulee peräkkäin tai toistuvasti voidaan vakiotuntipaikka ottaa asiakkaalta pois.

KYSY PERUUTUSPAIKKOJA tunneiltamme!

TUNTIPERUUTUKSET VIESTILLÄ (mielellään whatsapilla) viimeistään edellisenä iltana klo 20 mennessä!!!

Essille numeroon 044 583 3670

Mahdollisista tuntimuutoksista ilmoitamme aina asiakkaille henkilökohtaisesta ja ilmoitamme facebook-sivuillamme ajankohtaisista asioista.